Opnieuw in lockdown..

Met veel ongeloof zal iedereen de persconferentie hebben aangehoord. Wederom worden we als ondernemers getroffen door een harde lock-down. Als we terugblikken zijn we afgelopen jaar allemaal zowel privé als professioneel geraakt door de impact van COVID-19. Niet eerder zijn we zo lang én zwaar op de proef gesteld om ons telkens te schikken naar de nieuwe werkelijkheid. Maar gelukkig zijn wij, met een lach en een traan, overeind gebleven en gaan zeker door.

Het online boeken is voorlopig dichtgezet omdat 14 januari geen zekerheid biedt dat we dan open mogen. Wij zijn deze week begonnen met klanten te bellen die al een afspraak hadden staan. Uiteraard is er wederom de mogelijkheid om telefonisch of per mail een bestelling doen voor:
  • Uitgroei kleur-kit
  • Producten
  • Cadeaubon


Mocht je hier gebruik van willen maken dan ontvang je per mail de factuur met betaal gegevens. Na de betaling plannen we ophaal- of bezorg moment. Gewoon alleen een praatje maken vinden we ook fijn. 

Via deze weg willen we iedereen bedanken voor het vertrouwen het afgelopen jaar. We wensen jou en de mensen die je lief hebt mooie kerstdagen en een goed 2022. Blijf vooral gezond!