Over Haarstudio Masha

Wil je Haarstudio Masha beter leren kennen? Dan beginnen we bij de oprichtster Masha van Brussel. Komende uit een ondernemersfamilie is het niet vreemd dat ze al jong voor haarzelf is begonnen.

Nadat ze bij verschillende kapsalons ervaring heeft opgedaan, zette Masha in 1991 de stap om een eigen kapsalon te openen om “haar” passie te kunnen delen.

Masha startte alleen in de overgenomen kapsalon. Al snel kwam de eerste medewerker in dienst. Door de jaren heen werden er vernieuwingen en veranderingen uitgevoerd en bleef de kapsalon alsmaar groeien.

Om uit te kunnen breiden was een grote verbouwing noodzakelijk waarbij alleen de buitenmuren nog zijn blijven staan. Dat is gerealiseerd toen de salon 12,5 jaar bestond en zo werd de eerste mijlpaal een feit.

Met het 25 jaar bestaan in 2016 heeft de kapsalon opnieuw een complete restyling ondergaan. Alles om de klanten beter van dienst te kunnen zijn en nog meer ontspanning en beleving.

Door de jaren heen is het team verder gegroeid naar vier allround hairstylisten. Masha is heel gedreven om zichzelf en haar medewerkers te blijven ontwikkelen. Met als doel om mooi en gezond haar te creëren wat begint met een goede hoofdhuid balans.

Heden ten daags volgen ze markt veranderingen en daarmee de klant behoeften. Masha past daar zo nodig behandelingen en diensten op aan.

Haarstudio Masha